جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

مزایا و معایب جوشکاری چیست؟

مزایا و معایب جوشکاری چیست؟ آیا جوش بهترین راه برای اتصال فلزات به یکدیگر است؟ همانطور که حتما می دانید راه های اتصال فلزات زیاد است. در برخی موارد فلزات را با استفاده از پیچ و مهره به یکدیگر متصل میکنند. برخی موارد با استفاده از لحیم کاری و… بهترین راه برای اطمینان از بهینه ترین روش این است که مزایا و معایب آن را به خوبی بشناسید. از این رو در این مقاله از فروشگاه جوش و برش نوین می خواهیم شما را با مزایا و معایب روش جوشکاری آشنا کنیم. با ما در ادامه همراه باشید.

مزایای جوشکاری چیست؟

با اتصال دو قطعه فلز به یکدیگر با استفاده از فلز پرکننده اضافی، اتصالات قوی تر از روش های دیگر شکل می گیرند، زیرا با جوشکاری، فلز پایه ذوب شده و سپس با فلز پرکننده ذوب می شود. پیوند بین دو عضو مشترک در سال های آینده قوی خواهد بود. از این رو مهم ترین مزیت استفاده از روش جوشکاری را می توان قوی بودن اتصال دانست. از این رو در پروژه های بزرگ که فلزات باید به شکل قدرتمندی به یکدیگر متصل شوند جوش بهترین راه محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: 3 اشتباهات متداول برش پلاسما آلومینیوم

معایب جوشکاری چیست؟

یکی از معایب جوشکاری این است که بسته به کاربرد، به سطح مهارت خاصی نیاز دارد تا آنطور که قرار است عمل کند. ماندگاری جوش نیز یک شمشیر دولبه است. اگر یک قطعه فلزی نیاز به تعمیر داشته باشد اما در جای خود جوش داده شده باشد، از بین بردن جوش با آسیاب زاویه ای یا توسط قوس کربنی می تواند پرهزینه و زمان بر باشد. از این رو می توان جوشکاری را روشی دانست که تعمیرپذیری خیلی بالایی ندارد. همچنین هزینه آن معمولا از روش های دیگر اتصال فلزات بیشتر است. بد نیست در نظر داشته باشید که مقاومت بالایی که در مزایای جوشکاری به آن اشاره شد، بستگی به مهارت جوشکاری نیز دارد.

مزایا و معایب جوشکاری

بیشتر بخوانید: چگونه یک برش تمیز پلاسما داشته باشیم؟

چرا جوشکاری مهارت بالایی نیاز دارد؟

همانطور که در مزایا و معایب جوشکاری گفتیم جوشکاری مهارت بالایی نیاز دارد. در حالی که جوشکاری می تواند اتصالات را تقویت کند. اگر به شکل صحیح انجام نشود، ماده پایه را ضعیف می کند. یک مشکل رایج این است که یک جوش بد ایجاد شده است، بنابراین جوشکار برای اصلاح اشتباه خود روی آن جوش می‌دهد. اما تنها کاری که انجام می دهد، شمع جوش در بالای جوش است، که باعث ایجاد فشار بیش از حد به مواد و ضعیف شدن آن می شود و در نتیجه عمر مواد شما را کوتاه می کند. اگر به توانایی خود در جوشکاری اطمینان ندارید، ممکن است لازم باشد از پیچ و مهره استفاده کنید. زیرا اصلاح جوش همانطور که اشاره شد کار بسیار سخت و هزینه بری است.

نظر شما درباره جوشکاری چیست؟ در صورتی که تجربه جوشکاری دارید آن را با ما در میان بگذارید. از اینکه با ما همراه هستید از شما سپاس گزاریم.

بیشتر بخوانید:

برش پلاسما چه دمایی تولید میکند؟

رایج ترین خطرات جوشکاری و نحوه مقابله با آن ها (قسمت اول)

رایج ترین خطرات جوشکاری و نحوه مقابله با آن ها (قسمت دوم)

آخرین مطالب

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *