جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

مزایای شغل جوشکاری

فلزات، متریال ضروری دنیای امروز ما هستند. این مقاطع در ساخت بسیاری از وسایل ارتباطی و کارآمد نقش دارند. در ساخت دستگاه ها و وسایل مختلف، فلزات غالبا در کنار یکدیگر و متصل شده به کار گرفته می شوند. در جهت اتصال چند فلز، از روش های مختلف استفاده می شود. در برخی از روش ها ابزار های دیگری به منظور پایه نگهدارنده اتصال به کار می روند. اما همواره پایدار ترین روش متصل کردن فلزات و برخی دیگر از قطعات، روش جوشکاری است. به همین جهت است که شغل جوشکاری یکی از مشاغل ضروری صنعتی محسوب می شود. در این مطلب به بررسی مزایای شغل جوشکاری می پردازیم.

جوشکاری چیست

از آن جایی که فلزات در صنایع بسیاری کاربرد دارند، روش های اتصال آن ها نیز از جمله روش های ضروری محسوب می گردد. جوشکاری پایدارترین روش های اتصال فلزات است. چرا که از خواص رسانای الکتریکی برخی از فلزات نیز استفاده می شود و به کارگیری جوشکاری می تواند موجب حفظ خواص رسانایی نیز شود.

روش های جوشکاری را می توان از جمله روش های تخصصی عنوان کرد. این روش های تخصص را در جهت اتصال مقاطع به هم استفاده می کنند. جوشکاری با شیوه ها و پروسه های گوناگونی اجرا می گردد.

از جمله روش های جوشکاری می توان به جوشکاری با الکترود دستی و جوشکاری آرگون یا تیگ اشاره کرد. جوشکاری های CO2 یا میگ و مگ، جوشکاری مقاومتی، جوشکاری اصطکاکی، ترمیت و لیزر از دیگر روش های مورد استفاده در جوشکاری می باشند.

جوشکاری در صنایع متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد. این روش ها در پالایشگاه های مختلف، پتروشیمی ها، صنعت خودروسازی و حتی صنایع نظامی و امنیتی کاربرد دارند. به همین جهت است که این روش اتصال را می توان روشی بسیار ضروری برای صنایع مهم قلمداد کرد. به موجب اهمیت و ضرورت به کارگیری جوشکاری، شغل جوشکاری نیز تقاضای مناسبی دارد.

مزایای درآمد شغل جوشکاری

در سطح جهان درآمد جوشکاران گاها با درآمد پزشکان، مهندسان و … مقایسه می شود. البته در کشور ایران میزان درآمد جوشکاران با برخی از نقاط جهان همسان نیست و تناسب ندارد. اما در سال های اخیر به اهمیت این شغل بیشتر پرداخته شده است.

در سال های اخیر کمپین های گوناگونی مرتبط با جوشکاری برگزار شده است. این کمپین ها عموما برای جوشکاران صنعتی برخی مناطق نظیر مناطق نفت خیز و پالایشگاهی بوده و توانسته درآمد شغل جوشکاری را افزایش مناسبی دهد.

در سال 1401 درآمد شغل جوشکاری فول تست به ماهی 25 میلیون تومان نیز می رسد.

به طور کلی مزایای درآمد شغل جوشکاری این است که این شغل در مقایسه با بسیاری از مشاغل مشابه صنعتی درآمد بیشتری دارد. به ویژگی مزایای شغل جوشکاری برای جوشکاران حرفه بسیار بالا است. چرا که این افراد از دستمزد بالاتری نیز بهره مند هستند.

دیگر مزایای شغل جوشکاری

علاوه بر درآمد مناسب شغل جوشکاری، این شغل مزایای دیگری نیز دارد. یکی دیگر از مزایای شغل جوشکاری، عدم نیاز به مدرک دانشگاهی برای فعالیت در این حوزه است. جوشکاران می توانند تنها با طی دوره های آموزشی این شغل، در این حوزه اقدام به فعالیت نمایند.

همانطور که گفتیم، جوشکاری یکی از مشاغل ضروری در صنایع مختلف است. این شغل در صنایع بزرگی نظیر خودروسازی، هوانوردی، کشتی سازی، پالایشگاه، نظامی، امنیتی و … کاربرد دارد. به همین جهت یکی دیگر از مزایای شغل جوشکاری، امکان ارتباط با دیگر مشاغل و صنایع از طریق این شغل است.

یک جوشکار هم می تواند در زمینه ساختمان سازی فعالیت کند و هم در صورت تمایل، جوشکاری صنعت حمل نقل هوایی را انجام دهد! صنایع زیادی هستند که جوشکاری یک جزء جدا نشدنی از آن ها است و جوشکار می تواند متناسب با سلایق خود، اقدام به فعالیت در صنعت مورد نظر نماید.

آخرین مطالب

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *